Slussar och Restauranger

Det naturliga är att stanna till där det finns slussar. Det finns ofta restauranger vid slussarna. Det blir så att man kanske måste vänta på sin tur vid slussarna och man kanske vill övernatta där det finns slussar. I Trollhättan till exempel finns det både museum och andra sevärdheter som man kanske vill ta sig tid att titta på. Det finns något att se vid alla slussar förstås.

Att stanna till vid Kanalkrogen till exempel kan vara precis det man behöver just då. God mat och vacker utsikt och härlig atmosfär. Det kan göra en dag bättre än vad den redan var.

Det är inte alltid det är roligt att laga maten själv och då är restaurangen alternativet som plötsligt gör livet njutbart och lätt igen.

Goda sallader och mat gjord på de bästa råvarorna av duktiga kockar gör en dag tillfredsställande. Det är skönt att sitta och njuta av god vällagad mat och njuta av utsikten över slussområdet och båtlivet. Trevliga människor överallt som alla är ute i samma ärende. Att samla på goda upplevelser och sköna, lata dagar där maten är en del av helhetsupplevelsen. Med god mat blir allting så mycket bättre.