Världens märkligaste restauranger?

Husman, indisk, thai, italiensk mat – de flesta restauranger rör sig i nischer som får få människor att höja på ögonbrynen. Runtom i världen finns dock ett gäng restauranger som valt mer extrema inriktningar. Några av dem ska vi titta vidare på i det här inlägget.

Om du driver en restaurang, eller någon annan typ av företag för den delen, så känner du förstås till vikten av varumärkeskännedom. Ett sätt att öka den hos potentiella kunder och besökare är att trycka din företagslogotyp på olika profilprodukter. Såhär i coronatider har handsprit blivit väldigt populärt. Vad passar väl bättre då än handsprit med tryck för att skydda dina besökares hälsa och få dem att känna igen ditt varumärke?

Cereal Killer Cafe

Expressen skriver om den här restaurangen i London som tydligen bara serverar olika slags flingor. Utbudet av olika typer av frukostflingor är tydligen enormt.

Cabbages and Condoms

Om du råkar befinna dig i Bangkok, Thailand kan du besöka den här restaurangen med kondomtema. Restaurangens tagline går ut på att maten garanterat inte kommer att göra dig gravid. När du har ätit färdigt får du en kostnadsfri kondom.

Undersea Restaurant

Den här restaurangen är belägen vid Maldiverna, närmare bestämt ett par meter under vattenytan. Passande nog serverar de självklart skaldjur och fisk.

Modern Toilet

Modern Toilet är en Taiwan-baserad restaurangkedja som har toaletter som tema. Temat sträcker sig inte bara till inredningen. Enligt uppgift ska menyerna bestå av rätter som “poop-stuffed pancake” och spaghetti med grönt kräks och så vidare. Frågan är om det inte är mer äckligt än märkligt?